Circular Case

Grote Kerk Naarden

De Grote Kerk in Naarden (NL) heeft in 2017 besloten haar kerkmeubilair na 15 jaar gebruik te vervangen. De gestoffeerde zittingen van de Casala Curvy kerkstoelen waren na langdurig en veelvuldig gebruik versleten en de kunststof rugleuningen vertoonden gebruikssporen na ettelijke malen op- en afstapelen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Grote Kerk. Na een zorgvuldige selectie op zitcomfort, uitstraling, hanteringsgemak én duurzaamheid werd opnieuw voor Curvy kerkmeubilair gekozen.

De 850 nieuwe Casala Curvy kerkstoelen, deze keer uitgevoerd met PEFC gecertificeerde houten rugleuning, zijn onder Circulaire Garantie geleverd. Hiermee wordt dit kerkmeubilair na de gebruikscyclus tegen een gegarandeerde contante waarde teruggenomen, refurbished en ingezet in nieuw projecten.

De bestaande 800 Curvy kerkstoelen zijn retour genomen en na refurbishment uitgeleverd in nieuwe projecten, waaronder De Goede Doelen Loterijen in Amsterdam.

Locatie: Grote Kerk Naarden, Naarden
Fotografie: Chris van Koevorden

casala circular

Voortdurend werken wij aan het optimaliseren en verduurzamen van onze bedrijfsprocessen. In de ontwikkelings- en productiefase van onze kerkstoelen, maar ook in de recyclingfase. Naast goede ergonomische en functionele eigenschappen, kiest u met Casala kerkmeubilair dus ook voor duurzaamheid. Onze Sales vertegenwoordigers staan voor u klaar om de mogelijkheden en reeds geboekte resultaten met u te bespreken.

“Casala biedt vanaf 2017 Circulaire Garantie op meerdere programma’s uit de collectie.”

Lees meer over Casala Circular >>

GROTE KERK NAARDEN MOVIE

Naast het design, zitcomfort en de uitstraling van de stoelen, is het circulair aanbod van Casala mede beslissend geweest in het selectieproces. Na beoordeling van maar liefst 16 stoelen van verschillende fabrikanten, werd Casala wederom als leverancier verkozen.