Leon lounge

Leon Lounge

In het voorjaar van 2014 introduceerde Casala Leon; een moderne vergaderstoel met gedetailleerde afwerking, vele stofferingsmogelijkheden en een aangenaam zitcomfort. Deze kenmerken zijn nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle fauteuil die zeer geschikt is als bezoekersstoel en receptiestoel. De schaal is onzichtbaar verbonden met het frame en de comfortabele armleuningen van polyurethaan voelen zacht aan.

CASALA CIRCULAR

In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Het Leon Lounge frame bevat voor 80% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen.

Bekijk ook andere stoelen, fauteuils en bijpassende tafels (uit de Palau collectie) van Casala.

DESIGN KRESSEL + SCHELLE

Varianten

4664/10

Specificaties

/ Fraaie wijze van stoffering, waarbij duostoffering mogelijk is / De rugleuning van de schaal is blind bevestigd aan het frame zonder zichtbare schroeven / Leon Lounge is ideaal te combineren met de andere Leon modellen / De armlegger is op innovatieve wijze aangebracht op het frame / De zichtbare lasnaden op het frame zijn glad en schoon / Het frame is milieuvriendelijk verchroomd volgens de Chroom 3 procedure / Leon Lounge is 100% recyclebaar na zijn levenscyclus

Configurator