Locatie: The Offshore Partners, Rotterdam / Dealer: Rever Interieurprojecten / Fotografie: Harald Lakerveld

 

The Offshore Partners, Rotterdam

 

Voor The Offshore Partners en haar dochteronderneming Yachts & Cruisers heeft onze dealer Rever het interieur voor het nieuwe kantoor in Rotterdam ontworpen en turnkey gebouwd. Het is een huiselijke omgeving met een stoer en nautisch karakter geworden, dat duidelijk refereert aan het werkgebied en de expertise van The Offshore Partners. The Offshore Partners is een onafhankelijke dienstverlener in (technisch) projectmanagement voor o.a. olie- en gasbedrijven, windinstallaties op zee, scheepsexploitanten en offshore-aannemers wereldwijd.

De werkomgeving is een plek waar diverse disciplines van The Offshore Partners  en Yachts & Cruisers bij elkaar komen. Het lunch- en ontmoetingsgebied biedt ruime gelegenheid voor ontmoeten, informeel overleg en ontspannen. De werkzone is ingedeeld van rumoer naar rust. Er zijn diverse werkplekken, vergaderruimtes, focus- en belruimtes en meerdere 1-op-1 zitjes.

In ieder deel van de werkzone is Casala meubilair toegepast, variërend van een Bricks opstelling, Parker vergaderstoelen, Capsule 1-zitters en Gabo banken.