Pliana

klaptafel

Pliana

Snel en veilig door één persoon een stabiele tafelopstelling opstellen en afbouwen, dat is waar de Pliana klaptafel voor staat. Pliana is voorzien van een eenvoudig bedienbaar klapmechanisme en stapelbaar tot 15 stuks voor efficiënt transport en opslag.

CASALA CIRCULAR

In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Het Pliana I frame bevat voor 80% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen.

Bekijk andere klaptafels, tafels en bijpassende klapstoelen van Casala.

DESIGN JENS KORTE

Varianten

6110/63

160 x 80cm, hoogte 74cm, ronde poten

6150/42

140 x 70cm, hoogte 74cm, vierkante poten

Opties

pliana transport dolly vertical

transportwagen verticaal

10 tafels
lacrosse pliana transport dolly horizontal

transportwagen horizontaal

tot 15 tafels

verzonken wielen

click catch koppeling

frontpaneel

Specificaties

Pliana is een klaptafel, stapelbaar tot 15 stuks voor efficiënt transport en opslag
Tafels worden voorzien van een aluminium verstevigingsbalk om ervoor te zorgen dat het tafelblad recht blijft / Dankzij de ingebouwde weerstand in het mechanisme klappen de poten niet ongewenst in / De kunststof stapelbescherming voorkomt schade bij het stapelen van de tafels / Tafelblad met afgeronde hoeken, frontpanelen, tafel connectoren en zwenkwielen zijn optioneel leverbaar / Transportwagens zijn leverbaar voor horizontale en verticale opslag van de tafels

 

 

Configurator