home

room-in-room

home

Ruimten voor ontmoeting en samenwerking worden steeds meer de ruggengraat van moderne kantoorconcepten. Aandacht voor concentratie en privacy zijn hierbij zeer belangrijk. Home maakt het mogelijk om in alle rust een telefoongesprek te voeren, te lezen of werken. De functionaliteit en akoestiek zorgen voor een levendige werksfeer en stimuleren de productiviteit. Home Meeting is een geluidsabsorberende werkruimte geschikt voor kleine vergaderingen en om individueel of collectief geconcentreerd werken. Het Home programma beschikt over drie Home Meeting varianten; small, medium en large. Daarnaast zijn er een Phonebooth single en Phonebooth Duo beschikbaar.

Bekijk andere phonebooths, room-in-rooms en bijpassende barkrukken van Casala.

DESIGN STUDIO CASALA

Varianten

casala palau home room-in-room lineart

280/20

home meeting small
casala palau home room-in-room lineart

280/30

home meeting medium
casala palau home room-in-room lineart

280/40

home meeting large
casala palau home room-in-room lineart

280/08

home phonebooth single
casala palau home room-in-room lineart

280/14

home phonebooth duo

Specificaties

Frame
De Home Meeting modellen zijn voorzien van een 82 cm brede, glazen deur met RVS beslag. Het 82 cm brede raam zit tegenover de deur. Home is uitgevoerd in gestoffeerde panelen en wordt geplaatst op een zwarte, houten plint van 4cm hoog.

Zitelementen
Home Meeting Medium en Large hebben standaard twee zitelementen die in de diepte worden geplaatst. Zithoogte 43 cm en rugleuning 75 cm.

Verlichting en ventilatie
Standaard is Home voorzien van LED inbouwspots en ventilatie in het plafond. Ventilatie is mogelijk middels een stand-alone systeem of aansluiting op een centraal ventilatiesysteem. De ventilatie en de verlichting kunnen handgeschakeld of middels een aanwezigheidsmelder worden geactiveerd.

Opties
Elektrificatie zoals netvoeding, netwerkverbinding en USB-aansluitingen.

Tafelbladen
Home Phonebooth is standaard voorzien van een 18 mm MDF tafelblad met eikenfineer toplaag. De zijkanten zijn afgewerkt met ABS in dezelfde kleur als het werkblad. Toplaag in andere HPL soorten, fineer of mat zijdeglans gespoten zijn optioneel. Voor Home Meeting zijn optioneel bijpassende tafels beschikbaar.

Stoffering
Standaard stoffering in één kleur, stoffering in meerdere kleuren op aanvraag. Naast de Casala stoffen is er een brede stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. Overige stoffen op aanvraag.

Afmetingen
Zie infosheet.

Configurator