labda

fliptop II

labda

fliptop I

Labda Fliptop

Een stijlvol inklapbaar tafelblad en solide frame maken Labda Fliptop de ideale tafel voor ruimtes met wisselende opstellingen. Labda Fliptop kan genest opgeborgen worden voor een optimale ruimtebesparing. Het klapmechanisme is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de tafels in een mum van tijd opgezet en weggeruimd worden. Het solide frame met ronde buis is nu ook verkrijgbaar met vierkante buis. Een frontpaneel maakt Labda Fliptop nog geschikter voor educatieve en vergaderruimtes.

CASALA CIRCULAR

In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Het 18mm melamine tafelblad van Labda Fliptop bestaat uit 85% gerecycled materiaal en het frame bevat voor 40% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel de hoogst haalbare percentages zijn om een solide product te garanderen.

Bekijk ook andere klaptafels, tafels en bijpassende stoelen van Casala.

DESIGN STUDIO CASALA

Varianten

casala labda fliptop I

436/13

Labda Fliptop I, ronde buis
casala labda fliptop II

437/13

Labda Fliptop II, vierkante buis

Opties

koppeling

casala frontpaneel

frontpaneel

Specificaties

Labda Fliptop is een klaptafel programma
Keuze uit twee typen onderstellen: ronde en vierkante buis / kan rechtop en genest worden opgeslagen voor optimale ruimtebesparing / snel opgesteld en opgeruimd / ruime standaardkeuze aan melamine, HPL en Fenix NTM materialen voor het tafelblad / ruime standaardkeuze aan of chroom en poedercoatings voor het onderstel / wielen: 2x standaard en 2x met rem

Configurator