wallstreet

ruimteverdeler

wallstreet

ruimteverdeler

wallstreet

ruimteverdeler

wallstreet

ruimteverdeler

wallstreet

Wallstreet is een modulaire ruimteverdeler die een open ruimte in meerdere zones verdeelt voor individuele en groepsactiviteiten. Zoals ontmoeten, lunchen, werken en loungen. Ook functionele ruimten zoals een breakout area, garderobe en coffee corner zijn met Wallstreet goed te realiseren. Daarnaast creëert Wallstreet onmiddellijk visuele elegantie en verbeterde akoestische prestaties in uw ruimte.

Wallstreet is beschikbaar in meerdere hoogtes en breedtes. Hiermee stem je deze multifunctionele ruimteverdeler eenvoudig af op het gewenste privacy niveau. Wallstreet bestaat uit lineaire opstellingen. Op deze manier kan gemakkelijk een L-, T- en X-vormige configuratie worden gegenereerd. De eindpanelen hebben een duidelijk herkenbare afgeronde hoek en worden voorzien van een stalen standaard.

De ruimteverdeler Wallstreet kan worden uitgebreid met een jashanger met ophangfunctie aan beide zijdes. Kruisconfiguraties kunnen voorzien worden van wandplanken. Hierbij is er keuze in diverse standaard poedercoatkleuren uit de Casala collectie.

Bekijk fauteuils, banken en bijpassende bijzettafels van Casala.

DESIGN KATERYNA SOKOLOVA

Varianten

eindpaneel

beschikbaar in 2 breedtes en 4 hoogtes

paneel

beschikbaar in 4 breedtes en 4 hoogtes

workspot configuratie

configuratie 1

configuratie 2

configuratie 2

Opties

wallstreet duostoffering casala

duo stoffering

wallstreet jashanger casala

jashanger

wallstreet wandplank casala

wandplank

wallstreet wandsteun casala

wandsteun

akoestiek

Specificaties

Frame
Berken multiplex frame met MDF en een laag Dacron aan beide zijdes. Mogelijkheid om akoestisch materiaal aan het frame van Wallstreet toe te voegen.

Onderstel
Zwarte MDF plint 38mm hoog.

Vloerkoppeling systeem
Voor stabiele koppeling van lineaire, L, T en X Wallstreet configuraties.

Stoffering
Naast de Casala stoffen is er voor de Wallstreet ruimteverdeler een brede stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. Overige stoffen op aanvraag. Wallstreet wordt zonder meerkosten in twee verschillende stoffen uit dezelfde stofgroep gestoffeerd. Twee verschillende stofgroepen op aanvraag.

Afmetingen
Zie de Wallstreet ruimteverdeler brochure.

Configurator