AXA

klapstoel

Axa klapstoel

De Axa klapstoel combineert een hoge functionaliteit met uitstekend zitcomfort. De voorgevormde zitting en rugleuning verzekeren dat men altijd aangenaam zit. Dit maakt Axa de ideale stoel voor langdurige gelegenheden. Axa klapstoelen worden eenvoudig en snel in de gewenste opstelling gezet. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van door-en-door gekleurd kunststof. Hiermee worden zichtbare krasjes geminimaliseerd en behouden de klapstoelen hun frisse uitstraling. Axa is verkrijgbaar in zes moderne kleuren.

De Axa klapstoel kenmerkt zich door een stijlvol en functioneel ontwerp. Ingeklapt neemt hij nauwelijks ruimte in beslag waardoor hij efficiënt kan worden opgeslagen. Er zijn legio slimme transport- en opslagmogelijkheden beschikbaar, ook voor hoge volumes. Het mechanisme van de Axa klapstoel voorkomt dat hij onbedoeld uitklapt.

CASALA CIRCULAR

In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Het Axa frame bevat voor 80% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen.

Bekijk bijpassende tafels, Axa III, Axa barkruk en projecten met Axa van Casala.

DESIGN GIANCARLO BISAGLIA

casala axa klapstoel barkruk

Varianten

casala axa klapstoel

1025/00

kunststof rug, kunststof zitting
casala axa klapstoel

1025/05

kunststof rug, kunststof zitting
casala axa klapstoel

1035/00

kunststof rug, zitting gestoffeerd
casala axa klapstoel

1045/00

rug gestoffeerd, zitting gestoffeerd

Opties

casala axa transportwagen

Transportwagen

voor 10,20,30,60 stoelen
casala axa klapstoel vierpoot stoel barkruk coatings

poedercoating

casala axa wandbeugel klapstoel

ophangbeugel

voor 2 of 4 stoelen

Specificaties

Het Axa programma bestaat uit een klapstoel, 4-pootstoel en barkruk
/ Axa klapstoel is gemaakt van polypropyleen, door-en-door gekleurd om zichtbare krasjes te minimaliseren /Standaard verkrijgbaar in 6 kunststof kleuren /Axa klapstoel heeft een uitstekend zitcomfort door de voorgevormde stoel en rugleuning /De Axa klapstoel klapt volledig in, waardoor hij weinig opslagruimte behoeft / Er is een wandbeugel beschikbaar voor 2 en 4 Axa klapstoelen / Het mechanisme van de Axa klapstoel voorkomt dat de stoel zich onbedoeld uitklapt /Alle Axa modellen zijn ontwikkeld conform EN-16139 en belastbaar tot 136kg /Transportwagens voor Axa klapstoelen zijn beschikbaar voor 10, 20, 30 en 60 stuks / Axa klapstoel wordt standaard uitgevoerd met duurzame POM plastic glijders

Configurator